sunnuntai 25. syyskuuta 2011

baila baila

viikonloppu on ollu yhtä juhlaa. perjantaina käytiin kavereitten kanssa psyllin bileissä lassilassa, jonka jäljiltä vaatteet ja hiukset haisi ihan lassilalta! :-D seittemältä lähettiin sinne bussilla ja puolen yön aikaan joona kävi hakemassa meiät pois, ajeltiin sit viel vähän porissa ja sit tulin kotiin (dataamaan, kattomaan telkkaria ja SITTEN) nukkumaaan!
eilen päivällä käväsin harjavallassa, kummipojan 4v synttäreillä! siellä oli kyllä meininkiä, ilmapallot lenteli pitkin kämppää ja vauhtia riitti! kummitäti oli leiponut niiiin hyvää voileipäkakkua, että pois lähtiessä mulla oli maha, sekä kippo ihan täynnä kakkua! :-) 
eilen illalla juhlat kyllä loppu :-) olin parin kaverin kanssa noin yheksästä yhteentoista tossa meiän pihalla jutskailemassa, jonka jälkeen tultiin liisan kans tänne mun luo. nukahdin sit sohvalle ku katottii telkkarii ja liisa lähti kotiin. hetken päästä piristyin ja kattelin vielä nauhalta illan big brotherin ja sen sellasta :-) 
tänään nukuin yhteen asti (niinku eilenki)! ihana tunne kun saa vaan nukkua ja nukkua. herättyäni makoilin sohvalla, söin voileipäkakkua ja omenapaistosta, katoin beethoven kakkosen sekä salkkarit! ihanaa, kun saa vaan olla ja loikoilla! parit matikan tehtävät vois väsätä ja pelata pleikkaria tai jotai, kunhan tekeminen on jotain rentoooo!

2 kommenttia: