lauantai 13. elokuuta 2011

silmistä pois

keskiviikkona menin aamulla ulvilaan töihin ja sen jälkeen pyöräiltiin iidan kanssa poriin, kävin kotona ja sitten suoraan elokuviin ja vielä takaisin ulvilaan siskolle yöksi.


torstaina töihin! pääsin yhdeltä, jotta ehdin 14.15 junaan ja kohti helsinkiä! ratikalla matkustin lintsille (tosin jäin liian aikaisin pois ja jouduin kävelemään pitemmän matkan). innoissani lintsille menessäni, näin serkkuni ja kummitätini, jotka oli luvannut tulla mun kanssa katsomaan silmistä pois-musikaalia. olin kauan hinkunut sinne ja vihdoin pääsin ja olen niiiiin onnellinen! esitys oli aivan huikea!





perjantaina lähdin bussilla helsingistä kotiin. piti siis tulla poriin asti bussilla mutta skippasin sen bussin ja lähdin tampereelle (en jaksanut odottaa porin bussia tuntia)! tampereelta sitten junalla björneborgiin ja äiti tuli asemalta hakemaan :-) 
neljän maissa lähtö oliverin hautajaisiin (teatterissa joka näytelmällä on hautajaiset)! meillä oli tositosi hauskaa, syötiin, uitiin, saunottiin, juteltiin, pelailtiin ja naurettiin! parilla tyypillä riitti virtaa aamuun asti (en toki ollut toinen heistä), aamuseitsemän uinti aloitti päivän hieenosti! "mennään pois, tää vesi on kyylmäääää"
nyt lähden vierastani vastaan, heeeii :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti